Recorrem per finançar el desenvolupament de Xemio principalment al micromecenatge, al mecenatge, a les subvencions i beques, sempre amb la voluntat de mantenir l'independència i la transparència. Fins al moment ja hem comptat amb la col·laboració de Custo Dalmau, el festival de cinema independent L'Americana i de mecenes particulars.

Per col·laborar, fes la teva donació

La quantitat que vulguis, tantes vegades com vulguis. Per rebre justificant de la Fundació, així com el certificat fiscal necessitem disposar de les teves dades completes. Per a l'emissió del certificat envia'ns un email amb el teu nom complet / raó social, adreça i NIF / CIF a info @ fundacionisys . org. 

-> Per pagament mitjançant  transferència bancària:

IBAN: ES09 2100 0555 3002 0244 3078
Ordenant: No oblidis especificar el teu nom i cognom
Beneficiari: Fundación iSYS

-> Per pagament mitjançant Paypal:
 

 -> Si vols, pots col·laborar amb 1€/mes  aquí 

 Moltes Gracies!  

La Fundació iSYS està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2797 el 13 de gener de 2014. S'acull a la Llei 49/2002, 23 de desembre, de règim fiscal d'entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge. Les donacions rebudes per la Fundació iSYS poden aplicar-se les deduccions fiscals previstes per la llei.