El projecte Xemio va ser ideat per Imma Grau, professional de Comunicació en Salut que va crear i dirigir el programa forumclinic, un dels referents internacionals en eHealth, de comunicació i participació en fòrums de pacients crònics. A l'Imma li van diagnosticar un càncer de mama el 2012, i després del tractament, va proposar el desenvolupament de Xemio a través de la Fundació ISYS, una entitat sense ànim de lucre, constituïda per desenvolupar projectes relatius a la salut i la societat a internet.

Per al desenvolupament de Xemio, la Fundació ISYS compta amb el suport mèdic de la doctora Montserrat Muñoz, Oncòleg Mèdic de la Unitat de Mama de l'Hospital Clínic de Barcelona i membre de GEICAM (Grup Espanyol d'Investigació Clínica en Càncer de Mama), així com altres facultatius que seran contactats per a l'elaboració i aprovació de continguts. També comptem amb la col·laboració i suport de Montserrat Domènech i del Grup Àgata que presideix, una associació de pacients amb més de vint anys d’història a Barcelona, dedicada al suport d'afectades i familiars, pertanyent a la federació catalana FECEC.

La Fundació iSYS, és una entitat sense ànim de lucre, constituïda amb el fi de desenvolupar projectes socials de salut en xarxa, treballant amb els valors: equitat, compromís amb la societat, respecte, responsabilitat, solidaritat, honestedat, neutralitat i sostenibilitat.

  • Web: Fernando Herrero
  • Clicks: Maite Castillo
  • Pintures: Maria Luisa Gracia
  • Relacions Pùbliques @clipsterBCN